Hoe belangrijk is een backup

Een backup maken is niet mijn favoriete hobby, ondanks dat ik diverse servers heb was ik niet altijd even netjes met het maken van backups. Daar heb ik inmiddels wel spijt van want niet alleen Tonia.nl lag er afgelopen uit, nog 300 andere websites waren getroffen door een server defect.

Gelukkig had ik van Tonia.nl de startpagina die jaren geleden al begon een backup liggen dus deze is als een van de eerste websites weer terug online.

Een grote crash geeft ook vaak aanleiding tot grote veranderingen en die ga ik in de loop van volgende maanden ook doorvoeren. Ook op Tonia.nl

Een van deze veranderingen is het bijhouden van een weblog over deze startpagina en allerlei dingetjes die ik over het internet wil bespreken.

This entry was posted in Computers. Bookmark the permalink.

Leave a Reply